Doneren

  • WAAROM DONEREN?
  • U KUNT ONS HIERBIJ HELPEN
  • BEDANKT!
  • HEBT U EEN BEDRIJF?

WAAROM DONEREN?

Soms zijn er mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En daarvoor niet bij de gemeente of andere instanties (zoals bijvoorbeeld de voedselbank) terecht kunnen. Het Noodfonds Hengelo wil voor deze mensen graag dat steuntje in de rug zijn.

U KUNT ONS HIERBIJ HELPEN!

Wanneer u besluit om het Noodfonds te steunen, weet dan dat uw bijdrage volledig ten goede komt aan de mensen die het echt nodig hebben. Het Noodfonds Hengelo draait uitsluitend op vrijwilligers die geen vergoeding ontvangen voor hun bijdrage. Iedere Euro die u besluit bij te dragen, komt terecht bij de doelgroep van het Noodfonds!!

Nu doneren via iDeal:

Wij zijn uiteraard blij met iedere bijdrage en zorgen dat deze goed terecht komt!

Het Noodfonds Hengelo wil haar werk binnen Hengelo (ov.) en Beckum graag de komende jaren kunnen doen.

Kunt u een bedrag(je) per maand of per jaar missen? Overweeg dan periodieke overboeking naar het Noodfonds Hengelo op bankrekening NL44 RABO 0330 9693 74 t.n.v. Stichting Noodfonds Hengelo

Ook hierbij geldt dat vele kleintjes één grote maken!

BEDANKT!

Graag wil het Noodfonds de volgende bedrijven bedanken voor hun donatie:

HEBT U EEN BEDRIJF?

Dan is een (periodieke) bijdrage aan het Noodfonds Hengelo een prima manier om ook uw verantwoordelijkheid in de Hengelose Samenleving in te vullen. Dit kan met of zonder vermelding op de sponsor pagina op onze website www.noodfondshengelo.nl. Wanneer u graag zichtbaar wilt zijn op onze sponsorpagina, geef dit dan aan via een e-mail naar: info@noodfondshengelo.nl.

Samen Solidair in Hengelo!